KONTAKT

Tel. 74 868-50-78 lub 727-507-333

 

Goście indywidualni:

recepcja@palac-zelazno.pl

 

Rezerwacje grupowe:

marketing@palac-zelazno.pl

 

Rezerwacje weselne:
wesele@palac-zelazno.pl

 zorganizuj

lezec

milosnikow

zakochani

  logotyp wspaniale wesele pomn

respoti

   

rafting

Gościmy

Odwiedza nas 43 gości oraz 0 użytkowników.

Wigilia firmowa

Wigilia firmowa

Zapraszamy na firmowe świąteczne spotkania do Pałacu Żelazno, gdzie przy dźwięku kolęd, w nastrojowej atmosferze będą Państwo mogli przeżyć niezapomniane chwile. Wyśmienita kuchnia, oparta na lokalnych produktach z nieocenionym Pstrągiem Kłodzkim w roli głównej oraz profesjonalna obsługa zapewnią niesamowite wrażenia.

star 1568703 1920 

Menu kolacji wigilijnej:

PROPOZYCJA 1

christmas eve 1097811 1920

Zupa do wyboru:

* barszcz czerwony z uszkami,

* grzybowa z zacierkami,

* rybna z warzywami i ciepłym pieczywem (skandynawska).

Danie główne do wyboru:

* filet z Pstrąga Kłodzkiego w sosie czosnkowym z opiekanymi ziemniakami i fasolką szparagową,

* karp smażony z ziemniaczanym puree w sosie z grzybów leśnych z selerowym gratin.

Deser:

* kompot z suszu,

* sernik lub makowiec (jeden rodzaj do wyboru),

Kawa, herbata, napoje, woda mineralna gazowana i niegazowana – bez ograniczeń.

Cena kolacji wigilijnej – 65 zł za osobę.

PROPOZYCJA 2

balls 65332 1280

Przystawka:

* Pstrąg Kłodzki wędzony na blinach gryczanych z wiejską śmietaną.

Zupa do wyboru:

* barszcz na zakwasie z uszkami,

* grzybowa z zacierkami,

* skandynawska zupa rybna z ciepłym pieczywem.

Danie główne do wyboru:

* filet z Pstrąga Kłodzkiego w sosie czosnkowym z opiekanymi ziemniakami i fasolką szparagową,

* karp smażony na puree ziemniaczanym z selerowym gratin.

Deser:

* kompot z suszu,

* sernik lub makowiec (do wyboru).

Przekąski w formie bufetu szwedzkiego:

* pierogi z kapustą i grzybami,

* ryba po grecku,

* śledź w śmietanie,

* śledź w oleju,

* sałatka jarzynowa,

* makiełki,

* wybór ciast (piernik, szarlotka, keks).

Kawa, herbata, napoje, woda mineralna gazowana i niegazowana – bez ograniczeń.

Cena kolacji wigilijnej – 95 zł za osobę.

PROPOZYCJA 3

choinka pi

Przystawka:

* Pstrąg Kłodzki wędzony na blinach gryczanych z wiejską śmietaną i kawiorem.

Zupa do wyboru:

* barszcz z uszkami,

* grzybowa z zacierkami,

* skandynawska rybna z ciepłym pieczywem.

Danie główne do wyboru:

* karp smażony w migdałach na puree z topinamburu w sosie kurkowym i z bukietem surówek,

* pstrąg z pieca z pieczonym ziemniakiem z szynką dojrzewającą na borowikowym posłaniu.

Deser:

* kompot z wędzonych owoców,

* sernik z brzoskwiniami z ciepłym sosem waniliowym.

Przekąski w formie bufetu szwedzkiego:

* śledź w śmietanie z cebulką,

* śledź świąteczny z pieczarką, papryką i suszonymi winogronami,

* pierogi z kapustą i grzybami,

* pierogi ruskie,

* kapusta z grochem,

* pstrąg w galarecie,

* łazanki,

* sałatka jarzynowa,

* ryba po grecku,

* gravlax - łosoś marynowany,

* makiełki,

* jajka w sosie tatarskim z kawiorem,

* kutia,

* wybór ciast (sernik, makowiec, piernik, keks).

Kawa, herbata, napoje, woda mineralna gazowana i niegazowana – bez ograniczeń.

Cena kolacji wigilijnej – 125 zł za osobę.